dissabte, 18 de febrer del 2012

Així no es fan les coses

Fins que retirin la proposta:



CCOO de les Comarques Gironines amb el seu secretari general BARTOMEU COMPTE i la responsable de recursos humans BELÉN LÓPEZ al capdavant VOLEN ACOMIADAR la Míriam després de 22 ANYS fent-hi de RECEPCIONISTA i ADMINISTRATIVA. 

Sí, la MÍRIAM (la meva germana), mare sola i malgrat que té -o potser precisament per això- REDUCCIÓ DE JORNADA per cura de l'OVIDI, que té 8 mesos. Deixant de banda la protecció a persones que tenen menors a càrrec i de forma totalment antisindical, sense haver negociat amb els representants dels treballadors, anunciant-li directament a ella de forma unilateral. Actitud més propera a directius d'empreses ancorades en el passat que de sindicalistes. 

Quina confiança podria tenir cap treballadora en CCOO per a defensar els seus drets si sap que CCOO actua així contra les seves treballadores? 

Hi han solucions però no volen escoltar. Que ensenyin els números i retallin sous sindicals, dietes i complements, de ben segur no cal fer fora a ningú. Que no em facin riure... la solució del dèficit de CCOO a les Comarques Gironines passa per fer fora una simple treballadora de base? Va home! Això no s'ho creu ningú...

Això si: seran els primers d'anar a les manifestacions contra retallades, contra la reforma laboral i discutint amb dents i ungles els ERO's de la privada i la pública. I això crec que és bo i molt necessari, però que no facin el que estan fent, que prediquin amb l'exemple.

El sindicat ens va ensenyar a lluitar pel lloc de treball fins al final, lluitaré amb ella pel seu lloc de treball, perquè les coses no es fan així i menys des d'un sindicat.
I lluitaré per un sindicat transparent, per un sindicat de classe com en la definició, i sense secretisme, sense famílies i obert a propostes, un sindicat com cal. Perquè és necessari, perquè sempre ho ha estat de necessari, però amb la crisi, les retallades, la Reforma Laboral, en el moment que estem encara ho és més.


Per un sindicat coherent i transparent!